Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

God uke – mange inntrykk :)

lørdag 24. mai , 2014 kl. 10:29 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det har vært en god uke. Det er masse å gjøre på jobb, jeg har fått trent og Gøran flyttet hjem igjen. Det er igrunn litt merkelig hvor fort jeg har vent meg til at Gøran ikke bor hjemme, men kommer på besøk… Jeg synes at han ble mer reflektert, løsningsorientert og rett og slett moden. Kjekt at han kommer hjem – for all del, og for hans del blir det for Max ett år.
Samme hvor store ungene blir, synes jeg det er fint å ha de rundt meg og kunne prate med de hele tiden. Savnet akkurat det med Gøran i de ett og et halvt året han bodde hjemmefra. Samtidig som jeg nyter å se at de klarer seg selv og at det naturlig nokb blir mindre diskusjoner og krangling hjemme. Krangling fordi de er voksne, mener mye og vi vil ha regler i heimen som ikke alltid samsvarer med ungdommenes ting..

Jeg begynner nå å komme litt inn i jobben..selv om jeg lærer på veien jeg går på. Koser meg masse på jobb og opplever innimellom mestring..hehe Gleder meg over at jeg skal være i Adecco i ett helt år. Det blir bra!
Jeg er også utrolig glad for at jeg har fått trent i uka. Hadde en god lang tur med Cornelia på fjellet på mandag. Jeg nyter samværet med henne og den gode treningen som det gir :))
I dag er det turnering for Odin i Hundeidvik – jeg blir hjemme og handler mat , lager middag og tar meg av Adrian som er på besøk denne helgen.
Jeg gleder meg til å bare være denne helgen. Nyte dagene og familien:) Ønsker alle en fantastisk helg et ønske om gode dager.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.