Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Enda noen feriedager som skal nytes:)

mandag 28. juli , 2014 kl. 11:50 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det har blitt 3 uker uten skriving – ikke helt som planlagt, men nett tilkoblingen var ikke tilstede på Blue Lagoon Sheraton Hua Hin. Vi har hatt et fantastisk opphold på anlegget, men merket at det var litt dårligere endel ting siden sist. Vi var på samme sted for 2 år siden og ble nok bittelitt skuffet denne gangen. Det gikk på småting som opplysning i basseng på kvelden, Internett i leilighetene, rengjøring etc. Vi har klaget og håper de tar til etterretning. Område, leilighetene og fasilitetene tilknyttet Sheraton er helt fantastisk:)) siste to dagene bodde vi på Lebua State Tower – midt i Bangkok og nøt virkelig luksusen og de siste feriedagene våre i Thailand.
Kenneth begynte på jobb igjen i dag, mens jeg skal kose meg hjemme en uke til. Det er blitt endring i kabalen hjemme også… Cornelia blir hjemme et år til, og Tor Erik fikk ikke kjøpt hus. Så sumasummarum – huset er fremdeles fullt og jeg synes det er helt ok:) I dag skal jeg få ryddet litt, sette fokus på å komme tilbake til hverdagen med mat, trening og kaoskontroll… Hehe
Jeg nyter dagen og ser at kontroll på kaos er mulig å få til og sett frem til at Kenneth kommer fra jobb. Små gleder som jeg er takknemlig for at er der.
Ta vare på dagene:))




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.