Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

En hyllest til fantastiske hverdager

tirsdag 12. november , 2013 kl. 21:49 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Etter å ha tenkt mye på hva min blogg skulle handle om, kom jeg til at det var flest hverdager og mine er faktisk både innholdsrike og gode:)

Men som for de fleste av oss, er det en jobb som ligger bak. Jeg har lært med at jeg faktisk kan velge vekk mye av det som kan påvirke oss negativt, og sette fokus på at vi er god nok! Jeg synes mange av oss fokuserer for mye på ting vi kan forbedre enn de tingene som vi faktisk er gode på og gjør godt nok. Derfor og med det utgangspunktet – jeg vil blogge om positive hverdagsting som gjør meg glad, energisk og i blandt også sliten:)

Jeg har fire herlige barn, en mann som jeg er utrolig glad i, en jobb som utfordrer meg og gir meg absolutt flest oppturer og mange gode venner. Jeg liker å trene , er glad i å lage mat og elsker å reise. Til helgen drar jeg på tur til Gdansk sammen med min kjære og tre andre vennepar. Har aldri vært i Gdansk før, og ser frem til turen:)

I morgen tidlig skal jeg sammen med noen spreke kjekke damer på Devoldfabrikken trene fra 08:00 om morgenen – Herlig.. Skal ta noen bilder og legge ut, så kan andre se hva vi holder på med tidlig morgen. OK – da har jeg skrevet mitt første innlegg på min ferske blogg, jeg kjenner at jeg liker dette :))

So far so good.


Kommentarer

  1. MinAbsurdeVerden sier:

    For et herlig innlegg ^_^
    Jeg elsker blogger som får en til å se på livets lyse sider, selv om min er noe av den.. tjah.. Positiv til det negative typen :-p
    Venter spent på neste innlegg



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.