Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Hilsen fra «Annerledeslandet – Island

lørdag 22. februar , 2014 kl. 10:12 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Dette er en liten oppsummering så langt av vår tur til Island. Vi reiste torsdag morgen fra Ålesund med fint vintervær og ok temperatur, via Oslo til Reykjavik :) Ble møtt av Trond fra DMC Island som tok oss med til Den Blå Lagune. Jeg er fascinert og litt betatt av landskapet, » hottur pottur» som vi ser overalt og ikke minst kjærligheten til Island som Trond formidler på en fantastiske måte… Det mest fascinerende med Trond er at mannen er Sunnmøring og norsk som meg og min mann:))  Kunnskap, erfaring og lidenskap for Island ligger i tykke lag utenpå han. Kjempeflott at han er den som tar oss med disse dagene. Vi har badet i Den Blå Lagune, sett en delvis frossen Gullfoss og  ikke minst opplevd Geisir.

Over » fjellet» på rundt 300 m.o.h var det enormt med islandshester over store områder. De boltret seg og såg ut til å kose seg noe aldeles kongelig..

I dag skal vi på sightseeing i Reykjavik både til fots og i bil. gleder meg til det… Må også nevne dei utrolig gode restaurantene vi har fått anbefalt og vært på.. Torsdag var vi på Steakhouse, og en mørkere og mer smakfull tenderloin har jeg ikke spist før!! I går var vi på Fish Company, spiste en fiskekomposisjon som var aledeles fortreffelig. I dag skal vi på Trond sin favoritt..Seafood Grill.. Supre anbefalinger så langt, så forventningene er skyhøy:))

jeg er utrolig glad og takknemlig for at  min mann kjøpte denne reisen til meg i julegave og at disse opplevelsene er noe vi kan gjøre sammen. Ønsker alle en deling lørdag og helg..vi nyter et par dager til her før vi setter kurs mot Norge og ungene i morgen. Ta vare på de du er glad i:))


Kommentarer

  1. IceTour sier:

    5 grunner til å mellomlande når du skal til USA eller Canada: Det er et faktum at korteste veien «over there» faktisk er over Island. Det er ingen som kan ta fra Icelandair sin geografiske fordel når de flyr vestover og ved å mellomlande på Island. 5 grunner til å mellomlande når du skal til USA eller Canada



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.