Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Godt nok…for hvem..?

torsdag 15. mai , 2014 kl. 21:07 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

En av mine største og kanskje den mest utfordrende utfordring i ny jobb er at jeg kjenner veldig på at jeg ikke kan det jeg holder på med. Jeg har vært hos Adecco i 2 uker, stortrives med kollegiet, type jobb og utfordingene med å lære nytt… Men, det er selvsagt helt nytt felt for meg og jeg er nok litt utålmodig med hensyn på lære kurve.. :) jeg jobber operativt mot kunder og medarbeidere ute allerede..
Jeg elsker kundekontakt og å kunne være en ressurs for våre kunder til å finne gode medarbeidere. I tillegg er kontorene våre varme, lyse og med en fantastisk utsikt over sundet som går gjennom Ålesund sentrum:) kontorlokalene jeg kom fra var mer trekkfulle og kalde…nyt:))
Gikk en lang runde med meg selv, onsdag etter jobb. Jeg stresset litt den dagen og følte at jeg hang bakpå med ting jeg hadde tenkt å bli ferdig med- men som jeg fikk beskjed om i dag…tingene som jeg skriver opp på listene mine forsvinner jo ikke. Det er faktisk ok å måtte prioritere . Jeg gjør alt så godt jeg kan, har det helt fint og alt som haster blir tatt hånd om. Da må det være godt nok..
Kanskje setter både du og jeg for store krav til oss selv, jeg tror nok de fleste av oss lager ekstra byrde til oss selv i for stor grad… Det er et ordtak som sier» vi er vår egen største kritiker»..og det er nok sant. Jeg velger å sette fokus på det jeg mestrer hver dag. Jeg har gode samtaler med både kollegaer , kunder og medarbeider..jeg duger og skal såvist bli flink i denne jobben. Erfaring kan ikke stresses…den kommer.

Vel, jeg senker skuldrene, nyter livet og situasjonen..om 2 dager er det nasjonaldag og jeg synes det er stas. På forhånd gratulerer med dagen, folkens..vi høres.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.