Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Utrolig fin helg – klar for ny uke

søndag 11. mai , 2014 kl. 21:12 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Dette har vært en superfin helg. Fredag var jeg veldig sliten etter min første arbeidsuke. Alt er nytt og jeg konser veldig på å få med meg mye informasjon og både vil og har bestemt meg for å få til dette:-)

Jeg sov endel på fredag, men vår kjære vaskedame hadde vært her og gjort hjemmet rent og pent – så da var det greit å slappe av…

Lørdag startet med en vellykket tur på Moa i ensom majestet hvor jeg opplevde super service på Lindex og var utrolig fornøyd med å betale for 4 flotte kjoler som jeg kan velge i til kveldens fest. Service is everything – bare magisk med flinke folk..
Anne&Janne som begge fyller 50 år i år og inviterte til fest og morro. Masse kjentfolk og utrolig god stemning – det virket som jubilantene koste seg, gjestene hadde party attitude og mat og drikke på plass..jepps – det ble en super fin feiring! Min kjære kjørte denne kvelden fordi vi hadde fullt program i dag søndag med miniturnering etc..

Utrolig deilig å kunne bare sette seg i bilen og bli kjørt til døren etter en super kveld – uten å måtte vente på taxi. Loved it:-) Gøran passet gutta hjemme, lagde fajitas og tok kontroll på hjemmet. Flink kar!

I dag har solen skint fra skyfri himmel, jeg har fått vasket masse klær og skiftet på sengene. Jeg har ikke trent noe denne helgen – men vært mye i aktivitet. Planlegger tur på fjellet i morgen, spinning på tirsdag og styrketrening på torsdag – jeg er helt sikker på at det blir en super uke. Jeg gleder meg til å komme på jobb i morgen – har masse på agendaen og blir nok like kjekk som sist uke.

Jeg digger gode dager, masse venner og bekjente samt at jeg har så kjekke barn og en fantastisk samboer. Har ikke noe å klage på om jeg prøver å finne noe aldri så mye.. Jeg er priviligert og heldig.

Til neste gang – ha en utrolig fin uke. Kjenn på de gode følelsene og hva som skaper disse..her er det masse å hente.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.