Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Effektivitet og kos – hand i hand

mandag 28. april , 2014 kl. 19:56 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg elsker effektive gode fridager.. I helga fikk min kjære og jeg gjort utrolig masse «vårting» som vasking og beising av terrasse, planering og såing av plen og det viktigste av alt – samvær med venner og naboer. Jeg kjenner meg privilegert og glad for gode venner og naboer. Gode samtaler og latter er balsam for sjelen, just love it. I tillegg når vi ser på kalenderen har vi ikke bikket til mai engang… Steike bra og utrolig godt å få gjort!

I dag er mandag og jeg har startet på mine siste dager i 62 Nord ..enda kjennes det ikke veldig vemodig..jeg tar meg i å liksom vente på en reaksjon av noe slag… Hva veter jeg på egentlig ? At jeg skal kjenne panikk? At jeg skal føle meg skremt av det som er ukjent..? Ikke vet jeg…mange spør om akkurat det og det ser ut til at de forventer at jeg skal kjenne noe av det… Vel vel, jeg regner med at om noen uker vil jeg kjenne noe..

Videre har vi fått avklart ferien til Thailand sist uke – 5.-25.juli er vi på tur og vi gleder oss masse. Fantastisk kjekk reisegjeng vi drar med både voksne og ungdommer.

Noe som ikke var fullt så kjekt..var at Gøran og samboeren går hver til sitt. Vi er alle blitt knyttet til den gode jenta han har vært sammen med og jeg ville vært uærlig om jeg sa noe annet enn at vi kommer til å savne henne. Jeg synes hun fortjener det aller beste og etterhvert tror jeg at hun vil finne den som er best for henne:))

Dette ble noe blanda – men jeg er gjennomgående glad og optimistisk om dagen. Det er herlig å kjenne litt usikkerhet, spenning og nysgjerrighet til ny hverdag. Det er heilt ok å ikke kunne det jeg nå skal til med. Jeg tenker som Pippi Langstrømpe ; » dette har jeg aldri gjort før, så det er jeg helt sikker på at jeg skal få til» herlig motto som jeg velger å fokusere på. Så til dere alle…livet er både utfordrende og fantastisk..det ene er vel i sannhet avhengig av det andre. Kjenn på begge deler og husk å nyte i prosessen! Ser frem til å fortelle dere til helgen om min første arbeidsdag i Adecco Norge:))




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.