Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Påskeslutt – herlig påfyll / tilbake til hverdagen

mandag 21. april , 2014 kl. 21:22 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Deilig påske:) -jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har gode venner, fantastisk familie og evnen til å senke skuldrene og bare kose meg. Vi har hatt en super tur til Bjorli og fått vært på besøk på hytta til et vennepar. Ungdommene/ungene har hatt det kjekt sammen, vi har gått på ski, hatt godt vær – noen av dagene helt fantastisk vær  vi har selvsagt spist masse god mat og godt i glasset.

Fredag tok vi trekket helt til topps – fikk fjelløypa i et helt magisk landskap av hvite vidder og knallblå himmel. 8 åringen, Odin gikk 1,8 km og kjørte ned fjellsiden som en proff. Jeg er utrolig stolt av min lille skjønne som ikke en eneste gang kom med syting…han gikk i god fart hele veien:))

Lørdag – påskeaften 19.april, jeg fylte 45 år..fikk pakker, herlig kaffe og god frokost. Perfekt bursdag som vi rundet av med champagne på terrassen før pinnekjøtt middag med venner og deres barn. Vi planla Thailand turen vårctil sommeren. Søndag etter frokost dro vi hjem. Sol hele veien og siden har vi i stor grad tilbragt på terrassen hjemme.

I morgen er det tilbake på jobb. Vi har en travel uke forran oss, med visningstur, kundearrangement etc. Kjempekjekt og været ser ut til å bli strålende. En og en halv uke på jobb i 62 Nord før jeg fredag 2.mai starter i Adecco. Har så mye å se frem til og være takknemlig for. Jeg skal jobbe hardt for å avslutte arbeidsforholdet mitt på en skikkelig måte, og gleder meg til å lære noe nytt.

Takk og pris for gode venner og en herlig familie:)) god arbeidsuke til dere alle.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.