Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Blanda drops – ups and downs i hverdagen ..

søndag 13. april , 2014 kl. 10:24 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Søndag – en stund siden siste innlegg. Ikke fordi jeg ikke har noe å være takknemlig for…mer fordi jeg ikke har hatt lyst til å skrive i det siste:-) hehe høres litt dramatisk ut, men jeg sier det som det er. Blogging har blitt min meditasjon og i det siste har jeg egentlig ikke trengt det – enkelt og greit.

Jeg gleder meg masse til å begynne i ny jobb. Kjenner at veien frem har vært nødvendig lang…fra å bestemme meg for at jeg ville skifte jobb, til neste steg å legge ut CV og finne ut av hva jeg kan ( hvilken kompetanse jeg har) til å gå på intervju og tilslutt ta en beslutning på hva jeg skulle ende opp med. Takk og pris for tiden, grublingene, diskusjonene hjemme og at jeg tok beslutningene helt selv. :-)

Påske – vi er invitert til fjells ( på Bjorli) av gode venner og ser frem til noen dager på hytta deres. Men det er litt usikkert med turen enda, fordi mor til Benthe er veldig syk. Føler med familien, har kjent de hele livet og Anne som er syk har jeg stor respekt for og er glad i. Tenker mye på henne og ikke minst på barna hennes som jeg kjenner enda bedre. Eneste jeg bare kan gjøre er å sitte på sidelinjen og se på hvordan dette påvirker de. Det er en del av livet…fødsel og tilslutt død…men noen må slite mer enn andre med vanskelige sykdommer underveis..

Været i dag er grått med regn og masse vind. Sitter i vinduet mitt – ser på været med fyr i peisen og har det slett ikke verst.. Min sønn på 21 år vil flytte hjem et års tid for å jobbe og gå på skole. Han vil legge seg opp penger til fremtidig boligkjøp.. jeg synes det er helt greit. Kjenner samtidig på at slik det ser ut per nå vil vi aldri bli alene i huset min mann og jeg…:-) Barna flytter ut …. og inn igjen. Vel, håper vi snart kan få den eldste ut av foreldrehjemmet og at Gøran blir ett års tid – så da tynnes det ut i rekkene…
Cornelia vil studere i Bergen de neste årene..så da får vi se. Vi sjekker boligmarkedet i Bergen, lager budsjetter og hjelper til så godt vi kan der også. Er så takknemlig for at alle ungene ser ut til å stake ut klare mål for hva de vil ( nå er det litt tidlig for Odin på 8 år det…) men anyways – kjekt er det likevel.

I dag er det duket for inne aktiviteter – litt vasking og pynting til påske. Jeg skal jobbe hjemmefra de første dagene neste uke og bare nyte dagene og ryddesjauen som jeg holder på med på pc`n og i forhold til tilbud/bekreftelser som andre skal ta over når jeg slutter.

Fredag 2.mai er min første dag i ny jobb. Gleder meg til å lære noe nytt i en helt ukjent bransje.

Til neste gang, folkens – GOD PÅSKE. Kos dere uansett hvor dere befinner dere – og sørg for deres egen hverdagslykke:-)




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.