Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

En epoke nærmer seg slutten – en ny er på vei…

tirsdag 1. april , 2014 kl. 19:37 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag har jeg tatt skrittet fult ut og levert oppsigelsen min på 62 NORD. Jeg har valgt å si opp jobben min gjennom litt over 9 år som salgssjef i selskapet. Jeg kjenner at jeg er takknemlig og utrolig priviligert som har fått være med på den spennende reisen som startet med en jobb i et selskap som per februar 2005 ikke var noe mer enn et firmanavn. Jeg har fått være med på opp og ned turer, på kjøp og salg av fartøy, på ansettelser og oppsigelser av kollegaer og hatt en lærekurve som er helt enorm. Alle disse aspektene har gitt meg erfaring, lærdom og kunnskap som jeg opplever at andre bedrifter finner interessant.

Jeg har i dag takket ja og blitt enig med Adecco om ny jobb som HR – og kundekonsulent,  et vikariat som jeg gleder meg til å ta fatt på. Dette er ny bransje, nye muligheter og mer kunnskap innenfor et nytt felt. Juuuhhuu – jeg er så glad og fornøyd:-)
Det er deilig og endelig kunne dele dette med dere som leser bloggen min. Jeg har jo gjennom de første månedene i 2014 snakket mye om endringer som er på gang… There you have it – ny jobb:-)

I tillegg er det i dag første dag i den første vårmåned – APRIL  – solen skinner og skatteoppgjøret gikk i +. Jeg gleder meg til resten av 2014 og til en ny epoke i mitt snart 45 årige liv.
Nå skal jeg åpne en flaske boblevann og skåle med min kjære for oss, for ny jobb og for en ny epoke.
I love it:-)
Til dere alle – ha en fantastisk tirsdag – hold fokus på det positive og nyt det som nytes kan.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.