Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Tilbakeblikk :-)

søndag 30. mars , 2014 kl. 21:10 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag fyller min fineste Cornelia 19 år. Jeg tenker tilbake for 19 år siden og kjenner at det er utrolig hva jeg har  å være takknemlig for.
Jeg har 4 barn- Cornelia er nummer 3 og i svangerskapet med henne ble jeg sengeliggende og måtte lære å gå, stå og bevege meg på nytt, dette på grunn av bekkenløsning. Jeg glemmer ikke fortvilelsen jeg følte den gangen og at uannsett hvor mye jeg ville, klarte jeg ikke å gå opp trappene til stua hjemme. Jeg kunne ikke snu meg selv i senga og langt mindre gå på flatgulvet uten hjelp fra gåstol.
En fantastisk dag i mars kom min datter til verden og jeg kunne begynne den lange veien tilbake til normalen.
Søndag 30 mars, 19 år senere er jeg frisk og rask..har ikke vondt en plass og er sprek som bare det for snart 45 år:-) Jeg er så utrolig takknemlig for mine 4 flotte barn, god helse og en kropp som funker.
Jeg er takknemlig for at jeg kan kose meg på fjellturer, joggeturer, spinningtimer og styrketrening. Jeg mener oppriktig at man kommer langt med trass, og her har dere meg. Deilig.
Denne helgen har det dessuten vært eventyrlig vær, vi har grillet og kost oss ute. Fikk besøk av naboer som vi tok et glass vin sammen med oss ute og bare nøt solen, samværet og god drikke.

Takk og pris for fantastiske dager. Jeg elsker livet og alt det det har å by på.
Oppfordring til dere alle – grip alle muligheter og nyt de.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.