Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Tanker om fremtiden – hva blir det til??

tirsdag 18. mars , 2014 kl. 08:06 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag er en dag med litt mer utfordringer enn de fleste andre…jeg har vært dårlig i natt med sprengende hodepine og kjenner at det er utfordrende å finne positive ting om akkurat det.. :-) Men, jeg prøver.

Jeg har mye i tankene for tiden, har bestemt meg for at i løpet av mars måned skal jeg ta valget om hva jeg skal gjøre videre. Det er en spennende, vemodig og utrolig krevende prosess. Det eneste jeg vet med 100% sikkerhet er at jeg videre skal gjøre noe helt annet enn jeg har gjort de siste 9 årene.. Fantastisk egentlig :-) ..jeg har et valg og da må jeg tenke at jeg er utrolig priviligert som har akkurat det. Vel vel..her er noe positivt!
Kanskje er det alle tankene og vurderingene som gjør at kroppen og hodet sprenges?? Hmmm, da er det iallefall ikke bare negativt,
Uannsett – jeg skal forsøke å ta dagen med ro, jobbe litt ( naturigvis) og bruke litt tid på sortering. Tror det kan være bra… Skal jeg satse på det trygge, enkle og samtidlig lærerike eller skal jeg gå i motsatt rettning med mer kreative utfordringer, litt mer utrygge på den økonimiske biten men mye gøy i prosesses… I do not know.
Vet bare at jeg gleder meg til å dele med dere her på bloggen når avgjørelsen er tatt..det har vært en lang prosess som nå nærmer seg slutten ..på begynnelsen:-) ser frem til det.

Til alle dere der ute som leser mine innlegg – jeg setter pris på det. Håper dere finner noen vettuge tanker blant alle linjene. Som sagt dette er min meditasjon og sorterings stasjon. Jeg ser at det jeg skriver hjelper meg å sortere og ikke minst sette pris på alt jeg har. Det setter ting i perspektiver som jeg ikke alltid ser før det står på skrift. Dette er min metode..det finnes sikkert utallige måter for hvert unike menneske.
Ønsker alle en fortsatt flott uke med sol i hjertet. Vi er alle vår egen lykkessmed og det synes jeg vi skal ta på alvor.

 




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.