Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Filosofisk lørdag – Jeg vil og jeg kan :-)

lørdag 15. mars , 2014 kl. 10:40 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Utfordringer og tøffe tak i hverdagen kan noen ganger oppleves som uoverkommelige.. Jeg har lært meg gjennom mitt snart 45 årige liv at jeg i alle tilfeller av utfordringer, store eller små, har kommet styrket ut av det. Med årene og erfaringene blir jeg runnere i kantene, jeg velger mine kamper og ser at det finnes flere enn en løsning på utfordringene enn mine…

Jeg tror at det er lett å grave seg ned i fortvilelsen når ting topper seg. Det kan oppleves som om alt tårner seg rundt oss noen ganger og at vi ikke ser «skogen for bare trær».. Det å ta seg tid til å kjenne etter hva som egentlig er problemet kan være nyttig, kanskje prøve å identifisere kjernen på porblemet.Mange ganger har jeg gjort nettopp det, når jeg har mest lyst til å gi opp og funnet ut at kjernen er ikke det som er mest utfordrene, men alle «problemene» som tårner seg rundt. Selvsagt kan dette være utfordrene å se der og da, men her igjen..vi må ta oss tid når dette skjer,  for å gi oss selv muligheten til å se hvor fantastisk hverdagene kan være. Finne det posisitve, bruke venner og kjente til å løse utfordrene ting og ikke minst bli venn med sitt indre og forstå reaksjonsmønsteret sitt.

Himmel og hav, her ble jeg filosofisk..hehe. Men tenk på det…
Jeg tillater meg iallefall å kjenne på alt det jeg er lykkelig for. Bare det å skrive litt i dag, ha fyr i peisen og kose meg med god kaffe…:-) -jepps, akkurat i dag er det er ikke vanskligere enn det.
Noen ganger må vi «ta oss på tak», skjerpings og stå i hverdagene, men jeg tror det er enda viktigere å finne sine pusterom, kjenne på og virkelig gå i seg selv. Finne ut hva som skal til for akkurat meg for at jeg skal føle alt det som er bra.

Jeg er takknemlig for gode venner, fantastisk familie og at jeg tørr stå i utfordringene som hverdagene noen gang bringer. Jeg kan og jeg vil:-)

Ønsker alle en aldeles fantastisk helg og grip hverdagene og gjør det beste ut av dem.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.