Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Avkobling – meditasjon…

lørdag 8. mars , 2014 kl. 10:59 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg tror vi mennesker må finne vår egen måte å koble av på…jeg har forsøkt meditasjon, yoga og diverse andre metoder som jeg har fått anbefalt. Flere har sagt til meg at jeg vil få det bedre med meg selv om jeg lærer meg avslappnings metoder og det å legge alt vekk og bare være.. Vel, det kan godt hende at det hadde vært fantastisk, men jeg har ikke klart det til dags dato.

Men, jeg har funnet min måte å få slappe av på og kanskje er det en form for meditasjon…nemlig det å skrive på bloggen min. Jeg er ikke veldig opptatt av antall følgere eller hvem som leser, selv om jeg synes det er kjekt at jeg har mellom 30 – 50 lesere,  så er det ikke det som betyr mest. Jeg tømmer på en måte hode når jeg skriver,  og noen ganger blir jeg også litt overrasket over de tankene jeg har fått ned i ord her.

For meg er det en lykke og en fantastisk følelse å skrive ned tanker og følelser og ikke minst det å bli bevisst på fordeler og kos i hverdagen. Jeg leser jevnlig om andre som har funnet sin måte å finne hverdagslykke på..for noen handler det om mindre jobbing og mer familieliv, for andre mindre stress og mer tid til reiser og trening…I siste utgave av Kamille kommer de med eksempel på det. Det sies at mange mennesker på dødsleie angrer på at de ikke brukte mer tid på fritid og familieliv istedet for å jobbe mye..
Jeg synes det er fint at man finner sin hverdagslykke og sine prioriteringer. Jeg er i ferd med å gjøre mine prioriteringer og sortere hva jeg har lyst til, men enn så lenge så gleder jeg meg over å få skrive ned og reflektere på nett og at noen både gidder å lese og finner glede/inspirasjon av ordene :-)

Tusen takk til dere som leser. Har sagt det mange ganger, men en god ting kan ikke gjentas for ofte..ta vare på dere selv og de rundt dere. Jeg skal gjøre akkurat det og nyte helgen med mine kjære og nære.

God helg!




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.