Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Ukomplisert og uplanlagt…

søndag 2. mars , 2014 kl. 10:27 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Dagen er nettopp startet, men jeg har likevell lyst til å reflektere litt over det utrolig fine ved noe så enkelt som å våkne i sin egen seng.

Jeg har mange ganger tenkt på at det er de små tingene i hverdagen jeg setter absolutt mest pris på.. Det at en venninne ringer og vil ha en kaffe og en prat, at mine kollegaer disker opp til felleslunsj på fredag, at min kjære kommer med en bukett røde roser til meg eller at jeg ser gleden til min sønn når han spiller fotball med sine venner i Sunnmørshallen. Det er jo disse tingene jeg gleder meg absolutt mest over.

Til sommeren gleder jeg meg masse til å reise på ferie med venner og deres familier..turen går til Thailand og samme 3 familier ferierte der for 2 år siden sammen også.Vi vet at vi trives i lag og vi vet at ungene våre har det helt fantstisk når de får oppleve ting sammen. Jeg vet at det er samværet med disse menneskene jeg gleder meg absolutt mest til:-)

I et tidligere innelgg skrev jeg litt om dette med raushet.. kanskje er dette med å by på og være tilstede,  noe som også kan betegnes som raushet. I min hverdag er det iallefall dette med å ta meg tid som er det jeg opplever som det  mest komplisert. Hmm – ja, jeg tror jeg er inne på noe her, faktisk.
Noen ganger kjenner jeg at det å lukke meg inn i min egen stue i samvær med kun meg selv er det jeg tror jeg ønsker meg mest…men,  i går kom en kollega og god venn av min mann og meg innom med en flaske rødvin og sitt blide ansikt:-) Det var utrolig kjekt å sitte i vinduskarmen med vinsglasset og skravle om løst og fast til klokka bikket midnatt. DETTE er jo det som gir meg energi og glede. Det uplanlagte og ukompliserte..
Kanskje gjør vi ting for komplisert og planlagt? Kanskje har mange av oss glemt dette med å ta ting på sparket? Kanskje har vi skuldrene for høyt opp under ørene til en hver tid..? Hmm, jeg vil at min hverdag skal være god og ukomplisert..jeg tror jeg starter med meg selv og mine egne krav til hva jeg er og ønsker fremstå som.
Både jeg og du er god nok akkurat som vi er. Vi må begynne å tro på, og leve etter det, tror jeg. Jeg skal iallefall prøve:-)

Ta korte intervaller i hverdagen, gjør ting enkelt og by på deg selv. Jeg er iallefall best i verden i å være meg – det kan ingen ta fra meg:-) God søndag og ha en fantastisk uke 10.

 




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.