Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Solen skinner og livet er fantastisk

lørdag 1. februar , 2014 kl. 13:07 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Herlig lørdags formiddag. Rolig morgen med god kaffe, super utsikt, sol i anskitet og glade barn:-) Ikke værst synes jeg.

Med kaffe i koppen i nærheten, og min kjære sammen med meg i vindussofaen diskuterer vi hvordan vi skal ha det i fremtiden. Jeg har lenge snakket om endringer og mine tanker rundt utvikling og nye muligheter i 2014. Det ser definitivt ut som det vil bli endring, men enda er det ikke 100 % klart, så jeg avventer med å fortelle hva, når og hvordan…

Det er egentlig godt å være litt spent og kanskje litt redd for hvordan ting blir..litt famlende i noe ukjent er noe jeg opplever som skjerpende. Jeg nærmer meg 45 unge år og er klar for noe nytt..noe utfordrende..og noe jeg så visst  ikke kan, men ser at jeg både har lyst til og kan lære. Dette blir spennende!

I solen ute dingler sengetøyet til tørk, ungene har allerede vært ute å sparket fotball..ifølge værmeldinger og prognoser gjennom mange år har vi lagt bak oss den tørreste januar i manns minne. Jeg nyter disse tørre dagene og har fått vært mye ute i januar. Uteaktivitet i dag er en rask gange i ca 1 time..

Kjenner på roen, det å være tilfreds og at mulighetene finnes. Jeg ønsker alle en god lørdag og om vi kan ha fokus på noe sammen i dag … vel, da vil jeg si: smil til alle rundt deg, du sprer glede og vil garantert å mange smil tilbake. :-))




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.