Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

God morgen og riktig god lørdag

lørdag 30. november , 2013 kl. 09:18 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Hva kan jeg gjøre for meg som vil gi meg en fantastisk start på dagen? jeg våknet tidlig i dag og stilte meg akkurat det spørsmålet.. Jeg laget meg en god kopp kaffe, hentet avisen og satte på litt lys som jeg lot bli sterkere og sterkere i rommet, helt til at jeg kunne lese avisen:-). Drakk en deilig kaffekopp i sengen, leste avisa og brukte laaang tid på å våkne. Herlig

Etter en knapp time sto jeg opp og koser meg nå med deilig utsikt, en kopp til med kaffe og samtale med min yngste sønn. Når han gikk tilbake til fimen han såg på ønsket jeg å dele dette med dere. Det er jo dette som er hverdagslykke:-)

Ta seg tid til å kjenne etter… For noen år siden var vi på hyttetur sammen med et vennepar ..utover kvelden og med betydelig inntak av god vin kom det STORE spørsmålet opp.
» Hva er lykke»? Ja, hva er egentlig det.. Det finnes vel ikke noe fasit på det og slik som diskusjonen gikk den kvelden/natten var dette aldeles ikke noe man svarte på og satte to streker under svaret. Det var veldig individuelt..rett og slett.

Derfor kan jeg bare skrive om min opplevelse av lykke. OG det er jo nettopp det mitt fokus er for å blogge. Sørge for at jeg holder fokus..

Så når det er sagt – jeg tror ( og dette er kun min mening, altså) at man selv har ansvar for å bli lykkelig. Jeg tror at jeg selv må sørge for å omgi meg med mennesker som gir meg noe positivt i hverdagen, jeg må gi positivitet til de rundt meg for å være med på å gi de hverdagslykke og jeg må ta vare på venner, familie og meg selv hver eneste dag. Det er ofte de små tingene som, om du kjenner etter, er lykke. En klem, et smil noen gode ord og ikke minst å få være en del av.

Se rundt deg og se de som er rundt deg – en liten gest kan bety utrolig mye.

Dagen i dag skal bli en superfin dag. Gleder meg til å få på plass stjerne og julestaker i vinduene. I morgen er det tenning av julegran, og alle kalenderne til famlien er på plass. Min datter som er 18 år, sa i går,  at når hun hentet julekalenderne i kjelleren,  OG det var pakker på kjente hun det i magen…akkurat slik det også var når hun var liten. Spent og glad. Supert – da har jeg gjort en hverdagsglede tenker jeg.

God lørdag til alle og ta godt vare på dere selv:-)




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.