Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Vinden uler, haggel trommer på vinduet og jeg nyter tiden inne :-)

torsdag 28. november , 2013 kl. 21:58 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Torsdag og helga kommer veldig snart…i dag og i går har jeg slitt litt med å finne de positive innslagene. Grunnen er enkel – jeg har vært litt ute av form og dermed ikke super positiv… Derfor og med det utgangspunkt tenkte jeg litt og selvsagt finnes det gode ting som jeg bør fokusere på.

I år jobbet jeg hjemmefra og tok ting i mitt tempo- egentlig herlig og absolutt prosivt.  Tenker da at jobben min faktisk tillater dette,  er en kjempepositiv ting. Jeg setter utrolig pris på denne friheten:-) Fikk dessuten gjort alt jeg skulle, og det i seg selv er jo fantastisk.

I dag var jeg på et iskaldt kontor… vi holder til i et gammelt og trekkfullt lokale, men med pledd rundt meg, jakke på og ovn under pulten så fungerte det også. Fikk gjort et godt stykke arbeid i dag også – kjempebra. Dessuten dro jeg hjem litt tidlig og kunne hente min lille/store gutt på SFO litt før tiden i dag. Kjekt.

Jeg har dessuten fått mye skryt av håret og frysyren – så jepp jepp dagen i dag har slett ikke vært værst i det hele tatt. Til og med fiskekaker til middag smakte fortreffelig og gutten min på 8 spiste godt. Hverdagslykke:-)

Jeg er glad og takknemlig for de små positive tingene som i sum blir en total glede. Alle de mindre kjekke tingene med dårlig form og ellers litt kipe ting – vel, de er mindre viktig.

Så langt man klarer – hold fokus…Carpe diem

Jeg leste i går en artikkelig i Tara om Lene Wikander ( hun blogger også) Lene blogger om kreften sin og de forandringer som en da må godta… Hun skrev noe som jeg merket meg med… Livet er BÅDE jævli og fantastisk – det ene utelukker ikke det andre. Godt sagt synes jeg.

Et annet sitat i stykke hun hadde skrevet var at noen hadde skrevet at hun hadde kastet klærne i bladet…hennes reaksjon var … nei, hun hadde ikke kastet klærne, men tatt de av seg og lagt de pent på en stol… :-) godt sagt!

Prøv å fokusere mest mulig på de fantastiske tingen hver dag. Hverdager er det flest av og det er viktig å gjøre det beste ut av hver eneste en. Jeg jobber med det hver dag og lykkes inni mellom:-) :-)

I morgen er det fredag –  helga nærmer seg og livet er slett ikke værst

 

 




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.