Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Effektiv tirsdag

tirsdag 26. november , 2013 kl. 22:07 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag er det nesten som jeg får lyst til å be dere spenne fast setebeltet og holde på hatten…:-) Det er vært en begivenhetsrik dag.
Jeg tok 09:10 flyet fra Ålesund til Oslo. Flytoget rullet inn på Oslo S ca 10:30…jeg hadde booket møte i dag kl 13:00 og hadde god tid….helt til jeg kom på at etterveksten skulle vært ordnet, jeg hadde egentlig lyst til å klippe meg litt og…frisøren hadde tid nå med det samme… hun lovet at jeg skulle være ferdig i god tid før møtet kl 13.00.

Frisøren startet og jeg svarte på mail ( må passe på å jobbe litt :-))og etterhvert nøt behandlingen… Fantastisk start på dagen i Oslo.
Var ferdig 12:45, taxi til møtet – 1,5 time med presentasjon og veldig kjekk samtale med dyktig reiselivsfolk.
Etter møtet kom jeg på at mat hadde jeg ikke prioritert på hele dagen  og dumpet ned på en stol på en spiseplass på Oslo City. Deilig.
Flytoget tilbake til Gardermoen og fly tilbake til Ålesund.

Jeg kjenner at dagen har vært en  liten opplevelse i seg selv…

Det har vært nyttig og jeg tror vel anvendt tid.

Har tatt noen bilder som dere kan se – FØR og ETTER, litt hulter til bulter… beklager det:-)

Det mest positive i dag må være at jeg har fått gjort mye og opplevd kaldt og klart vær i hovedstaden, fått behnadling og utrettet et godt og nyttig møte.  Kan ikke annet enn være oppriktig fornøyd med en super tirsdag. Nå er jeg hjemme, koser meg med å skirve noen ord og skal ta tidlig kveld. Carpe diem, everybody :-)




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.