Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Siste søndag i november

søndag 24. november , 2013 kl. 18:35 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

imageGod søndag til alle. Dagen startet veldig bra – julemann ble bakt og i tillgg pepperkaker. Jeg har i alle år laget deig til julekakene selv, men pepperkakene i år er blitt laget av ferdig deig fra burikken. Jeg har skrevet i flere innlegg i bloggen min at jeg er godt nok, ting er godt nok… vel, å kjøpe ferdig deig, uten planteolje, er godt nok. Kakene smaker godt og alle er fornøyde. Det er masse godt å få kjøpt:-)

Jeg og kanskje flere med meg må lære oss at det ikke er nødvedig å kave seg opp uten grunn. Pass på å kose oss med det vi gjør.. :-)

Videre har jeg fått laget potetball ( raspeball, klubb..kjært barn har mange navn) – middag i 2 dager. Herlig.

De to minste har vært ute å laimageget sin første snømann for året – se de koselige bildene..:-))

Dette er det som i dag har vært kjempeherlig – det er ennå tidlig kveld og mulighetene for en frisk tur ut frister. Godt med klær og refleks, så er det bare å gå seg en tur ut. Dørstokkmila er den værste. jeg vet det er godt når jeg først kommer meg ut.

Ønsker alle en veldig god søndag. Har lest i noen av dere andre blogger med ulike utfordringer at ikke alle nyter helgene eller hverdagene. Jeg kjenner at det gjør noe med meg å lese.. vi har alle endel utfordringer, men det er definnitivt noen som har større prøvelser enn andre. Tenker på dere og ønsker dere alt godt.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.