Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Lørdag – herlig fridag

lørdag 23. november , 2013 kl. 21:34 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

I dag har jeg kost meg masse. Fikk kaffe på senga og med lyden av haggel på vinduet var dette en fantastisk start på dagen.

Min datter og jeg var  på kjøpesenter i dag  og kikket litt på julegaver. Jeg fikk godt innblikk i hennes ønsker og kan nå tipse familien med noen gode forslag :-) har også gjort litt «nissearbeid» og pakket kallendergaver… Julemanndeig er laget og står i kjøleskapet til i morgen.

Jeg simpelhen elsker lørdager, det er bare den beste dagen i uken..god tid, ingen planer og masse kos.

Våre kjære leieboere – en polsk familie som har bodd i huset vårt de siste fire årene kom med lasagne til oss til middag. En av ungene mente det var Take away og på en måte var det jo det:)) ikke bestilt, men supergod og en utrolig gest. Godhet tvers gjennom

Akkurat i dag kjennes det ut som jeg har vunnet i lotto. Alt er superbra, men  egentlig er denne lørdagen bare en av  ca 52 lørdager gjennom året. Vi må også tenke på at for mange er lørdager også hverdager og vanlige arbeidsdager,  men siden jeg normalt sett ikke jobber lørdager er dette kosedager for meg.

Jeg er takknemlig for alle de jeg har rundt meg og som hver dag gir av seg selv. Familien min passer på at jeg skjønner at jeg er bra nok og at ting jeg gjør absoutt er godt nok. Jeg håper jeg klarer å gi tilbake av all den godhet jeg har rundt meg og at jeg  av og til stopper opp og tar innover meg disse snille menneskene jeg er så heldig å kjenne. Hverdager er fylt med hverdagsmennesker – de beste av de beste.. hver i sær er fantastisk, akkurat som hverdagene.

God lørdag :-)

 




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.