Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Fredag – godt med helg

fredag 22. november , 2013 kl. 21:27 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Herlig med fredag. Det har vært en travel uke med mye jobb, tanker og gjøremål. Siden uken har vært så kort med feriedager mandag og tirsdag blir det intense 3 dager. Det er også slik for de fleste av oss at noen dager er bedre og lettere enn andre, derfor og med det i minnet er det nettopp de dagene som jeg trenger ekstra fokus på positivitet.
Alle dager har noe positivt med seg, det er bare å finne disse å la de overskygge det som har vært litt mer «jobbete».
I går og i dag har det vært litt «jobbete» , men desto viktigere finne de tingene som er bare gode –  de er der!
Jeg har satte meg ned, tenkt grundig på det og jepp – de er selvfølgelig å finne … å her kommer det:-)
Jeg er frisk som en fisk, har fantastiske barn som gir meg masse påfyll. En 8 åring som uansett dag møter meg med smil og et blidt «god morgen, mamma» hver eneste morgen. En kjærlig mann som ikke vet hva godt han kan gjøre for meg. Tilogmed katten møter meg med kjærlige stryk oppover bena og vil ha kos.
Det kan være lett å ta sine nærmeste for gitt – men jeg mener at det er de  aller næremeste  vi bør fokusere mest på.
I dag på fredag er det fantastisk å krype opp i sofaen med et godt glass vin, etter deilig taco og bare kose meg med å skrive i bloggen min. Jeg har en fantastisk familie som jeg er utrolig glad i – det er jammen meg ikke lite..
Jeg kjenner på hele meg at jeg er i en eller annen endring, skjønner ikke hva den endringen innebærer enda. Men, livet handler om valg og endel valg er jeg allerede i gang med. Jeg finner nye og til nå ukjente måter å vurdere ting på som er både spennende og annerledes for meg. Gledere meg til å finne mer ut av meg selv…kanskje finnes der sider i meg som jeg selv ikke har oppdaget enda. Det blir litt alternativt dette – men jeg fasineres av mennesker rundt meg som både virker trygge i ukontroversielle valg og som står støtt i de valgene som de velger å ta.

Det å skrive blogg og dele tanker og fokus med ukjente er også et valg. Jeg har bestandig likt å skrive, men ikke tatt meg tid til å trene så mye på det…det gjør jeg nå:-)

Jeg tenker iallefall at det finnes så utrolig mye jeg er nyskjerrig på og som bare venter på at jeg skal oppdage. Vet ikke hva og når…men jeg vet at det kommer når det kommer. Har det ikke spesielt travelt heller ..

Ønsker alle en fantastisk helg.
Ta vare på dere selv – se mulighetene…de er der:-)




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.