Bloggnorge.com // Hverdagstausa
Start blogg

Vi har flest hverdager – make the most out of every day :-)

Lillelørdag

onsdag 20. november , 2013 kl. 20:21 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Dette har-  som jeg bestemte meg for i går, blitt en fantastisk dag.

Vår markedssjef kom på jobb i dag og hadde kjøpt julekalender til alle på kontoret. For meg som er julete…laaangt over gjennomsnittet, varmet dette veldig. Kan ikke få sagt hvor mye jeg ser frem til å pynte med lys i mørke vinduer, deilig lukter inne og stemningen av forventning som jeg opplever i desember. Tiden fra 1 – 24 desember er for meg magisk og utrolig herlig. Nok om jul nå i november, men dette med kalenderen «made my day» :-)

Etter jobbing på kontoret,  hadde jeg time med fotsone terapi ved Borgundgavelen i ettermiddag. Fotsone er terapi i særklasse for meg – etter litt tid med nåler i ørene, rolig deilig musikk og behandling med trykking på bena er jeg i himmelen. Du store tid som jeg nyter behandlingen. Tok det fine bilde av ettermiddagsstemningen som jeg la inn her på siden min. Bildet illusterer veldig følelsene og roen som jeg følte.

En herlig dag, mange gode øyeblikk og deilig vintervær. Hjemme har roen senket seg, peisen sørger for god varme og sofaen lokker. I ettermiddag skal jeg bare slappe av og være til stedet for mine kjære. God stemning:-))

Ønsker alle en fantastisk onsdag. Nyt kvelden, de du er sammen med og ta være på deg selv. Ha fokus på alle de gode tingene du har opplevd og bidratt til i dag.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Hverdagstausa" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.